Gheorghe Hagi, cetățean de onoare al orașului Ovidiu

Gheorghe Hagi, cetățean de onoare al orașului Ovidiu

Gheorghe Hagi, fostul căpitan al reprezentativei României, a primit joi titlul de cetățean de onoare al orașului Ovidiu, localitate situată la circa 12 kilometri depărtare de municipiul Constanța, unde acesta a înființat o academie de fotbal care îi poartă numele, construind o bază sportivă. Decernarea titlului respectiv a avut loc în cadrul unei ceremonii organizate de Consiliul Local, la inițiativa primarului George Scupra.

Potrivit acestuia, titlul de cetățean de onoare i-a fost atribuit lui Gheorghe Hagi "în semn de prețuire pentru excepționala activitate sportivă și pentru contribuția deosebită adusă mediului economic și sportiv al comunității orașului Ovidiu".

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi, supranumit "Regele fotbalului românesc" și "Maradona din Carpați", este în prezent om de afaceri și antrenor, el înființând în 2009, odată cu academia de fotbal, FC Viitorul, echipă care evoluează în Liga I.

Stadionul bazei sportive de la Ovidiu a primit zilele trecute aviz favorabil pentru găzduirea meciurilor de Liga I. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante