Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Gheorghe Hagi, cetățean de onoare al orașului Ovidiu

Gheorghe Hagi, fostul căpitan al reprezentativei României, a primit joi titlul de cetățean de onoare al orașului Ovidiu, localitate situată la circa 12 kilometri depărtare de municipiul Constanța, unde acesta a înființat o academie de fotbal care îi poartă numele, construind o bază sportivă. Decernarea titlului respectiv a avut loc în cadrul unei ceremonii organizate de Consiliul Local, la inițiativa primarului George Scupra.

Potrivit acestuia, titlul de cetățean de onoare i-a fost atribuit lui Gheorghe Hagi "în semn de prețuire pentru excepționala activitate sportivă și pentru contribuția deosebită adusă mediului economic și sportiv al comunității orașului Ovidiu".

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi, supranumit "Regele fotbalului românesc" și "Maradona din Carpați", este în prezent om de afaceri și antrenor, el înființând în 2009, odată cu academia de fotbal, FC Viitorul, echipă care evoluează în Liga I.

Stadionul bazei sportive de la Ovidiu a primit zilele trecute aviz favorabil pentru găzduirea meciurilor de Liga I. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Aș vrea să renunț la job și să facem sex toată ziua”

2 Interesant! Magyar Nemzet: De când Dragnea urmăreşte de după gratii zvârcolirile fostului său partid, Gabriel …

3 Cât adevăr în tot ce spune acest om... Tragic...

4 „Constat cu tot mai multă acuratețe ce tâlhari nenorociți au condus România! Citiți și voi ce scrie Ștefan Man…

5 AUDIO Pesedist, către un protestatar: „Du-te, bă, muistule, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori…

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel