Gheorghe Hagi, cetățean de onoare al orașului Ovidiu

Gheorghe Hagi, fostul căpitan al reprezentativei României, a primit joi titlul de cetățean de onoare al orașului Ovidiu, localitate situată la circa 12 kilometri depărtare de municipiul Constanța, unde acesta a înființat o academie de fotbal care îi poartă numele, construind o bază sportivă. Decernarea titlului respectiv a avut loc în cadrul unei ceremonii organizate de Consiliul Local, la inițiativa primarului George Scupra.

Potrivit acestuia, titlul de cetățean de onoare i-a fost atribuit lui Gheorghe Hagi "în semn de prețuire pentru excepționala activitate sportivă și pentru contribuția deosebită adusă mediului economic și sportiv al comunității orașului Ovidiu".

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi, supranumit "Regele fotbalului românesc" și "Maradona din Carpați", este în prezent om de afaceri și antrenor, el înființând în 2009, odată cu academia de fotbal, FC Viitorul, echipă care evoluează în Liga I.

Stadionul bazei sportive de la Ovidiu a primit zilele trecute aviz favorabil pentru găzduirea meciurilor de Liga I. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Așa o fi?

4 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

5 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima