Gheorghe Hagi face noi dezvăluiri despre Zoltan Kovacs

Gheorghe Hagi face noi dezvăluiri despre Zoltan Kovacs

Managerul tehnic al echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a afirmat, miercuri, într-o conferință de presă, că Zoltan Kovacs, coordonatorul loturilor naționale de juniori, i-ar fi cerut fiului său, Ianis Hagi, să-i care un costum. "Când Ianis a plecat în Ungaria, la turneul Puskas, mi-a zis un lucru care m-a lăsat mască. După turneul de calificare din Andorra, în aeroport, a fost chemat de Kovacs, care i-a spus: 'Acesta e costumul, mi-l cari până în România'. Eu nu mi-am educat copilul nici să îmi care geanta, nici costumul. Poate să care echipament sportiv, că și eu am făcut-o când eram junior, dar nu lucrurile personale ale dânsului'', a afirmat Hagi, citat de site-ul oficial al academiei sale.

''Nu am știut acest lucru și l-am întrebat cum a fost posibil. Nu mai vorbesc de jigniri. Eu nu știu engleză bine, dar 'nothing' și 'zero' nu au nicio altă conotație. Nu poți face un căpitan, un lider al unei generații, zero sau un nimic", a mai spus fostul internațional.

Gheorghe Hagi a cerut, într-o scrisoare publică adresată lui Anghel Iordănescu, în calitate de președinte al Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, demisia lui Zoltan Kovacs din funcția de coordonator al loturilor naționale de juniori, după ce naționala Under-17 a ratat calificarea la turneul final Campionatului European din acest an și după ce Kovacs, fost angajat al federației belgiene de fotbal, ar fi jignit trei componenți ai lotului, toți trei legitimați la Academia Gheorghe Hagi (Coman, Hagi jr, Casap), la turneul de pregătire din Olanda.

''Domnul Kovacs le-a transmis jucătorilor că, indiferent că se antrenează cu echipa de seniori a unui club de Liga 1 (FC Viitorul), sau că au jucat în Liga 1 (fiind vizat direct Ianis Hagi), 'You are nothing, You are zero' (ești un nimic, ești un zero)'', a afirmat Hagi în scrisoare, precizând că afirmațiile lui Kovacs ar fi fost făcute în prezența celorlalți membri ai lotului și ai staff-ului tehnic, deși Ianis Hagi este căpitanul echipei, iar Coman și Casap sunt doi dintre liderii acestei generații.

''Îi transmit public domnului Kovacs că nu merită funcția atât de importantă pe care o deține în cadrul FRF, iar rezultatele loturilor naționale de juniori din ultima perioadă demonstrează acest lucru'', a mai spus Gică Hagi, care consideră că jignirile amintite au contribuit la demoralizarea jucătorilor și la rezultatele negative obținute la turneul de elită din Anglia. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

4 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”