Gimnastică artistică: Cătălina Ponor ratează Mondialele de la Glasgow

Gimnastică artistică: Cătălina Ponor ratează Mondialele de la Glasgow

Cătălina Ponor, multiplă campioană olimpică, va rata Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Glasgow (23 octombrie - 1 noiembrie), din cauza unei rupturi musculare suferite înaintea Campionatelor Naționale, a anunțat sportiva pe pagina sa de Facebook.

''Va mulțumesc frumos pentru tot sprijinul vostru și pentru mesajele de încurajare! Din păcate, nu pot să vă ofer vești bune despre drumul meu către Glasgow, deși aș fi vrut. Am făcut tot ce se putea și am luptat până în ultimul moment ca să fiu acolo pentru România, dar ruptura de la campionatul național a recidivat și nu îmi va permite să fac acest lucru. Regret nespus, pentru că mi-aș fi dorit din tot sufletul să ajut echipa și să ascult din nou de pe podium imnul țării. Voi fi alături de fete și le voi ține pumnii. Să lupte așa cum eu aș fi luptat! Fetelor, merg pe mâna voastră! Hai România!'', a scris Ponor în mesaj .

Federația a decis să o înlocuiască pe Cătălina Ponor pe listele oficiale, astfel că echipa feminină a României va fi compusă din Larisa Iordache, Diana Bulimar, Anamaria Ocolișan, Laura Jurca, Silvia Zarzu și Andreea Iridon, iar Andreea Munteanu va fi rezervă. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?