Guardiola (Bayern Munchen) - Nu am ce să le reproșez jucătorilor mei

Guardiola (Bayern Munchen) - Nu am ce să le reproșez jucătorilor mei

Bayern Munchen a dominat la posesia balonului (53%) meciul tur cu FC Barcelona (0-3) din semifinalele Ligii Campionilor, dar geniul lui Lionel Messi a înclinat balanța în favoarea catalanilor, care au acum prima șansă de calificare în finală. ''Echipa mea a trecut prin situații foarte dificile în ultima vreme și le sunt recunoscător jucătorilor mei. Îmi voi aduce aminte mereu de aceste ultime 3 luni.

Mă doare acest rezultat, în fața unei echipe care se află într-un moment foarte bun. La primele 2 goluri, am fost prost plasați, iar al 3-lea era inevitabil. Am vrut să controlăm balonul, dar nu am dominat și jocul, iar mijlocul nu a funcționat. în a doua repriză am reușit asta, dar ultimele 15 minute au decis meciul. După 1-0 am pierdut controlul și ultimul gol ne-a căzut greu, pentru că la 2-0 mai aveam șanse pentru retur.

Cu 0-3 este mai dificil'', a declarat Guardiola, care s-a îmbrățișat cu Luis Enrique înainte de fluierul de start al meciului, în timp ce publicul l-a primit cu indiferență pe cel care a scris istorie la gruparea catalană.

FC Barcelona a învins Bayern Munchen cu 3-0 prin golurile marcate de Lionel Messi (77, 80) și Neymar (90+4). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 Fenomen straniu în SUA

4 De citit!

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…