Hagi şi alţi şase foşti coechipieri l-au vizitat pe Gică Popescu la penitenciar de ziua lui

Hagi şi alţi şase foşti coechipieri l-au vizitat pe Gică Popescu la penitenciar de ziua lui

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat că el şi alţi şase componenţi ai Generaţiei de Aur l-au vizitat, joi, pe Gheorghe Popescu la Penitenciarul Rahova, cu ocazia zilei lui de naştere, fostul căpitan al FC Barcelona împlinind 47 de ani.

"Nu a fost o zi tristă, am fost la Gică Popescu, a fost o bucurie. Am fost un grup de colegi. El a fost foarte încântat, am şi râs, am glumit. Nu se aştepta să venim, eu am avut iniţiativa asta. Eu am făcut o listă scurtă cu foşti colegi. A fost şi Chivu. A fost un moment frumos. Am vrut să fim iar împreună, într-un cerc restrâns. Nu am stat în camera lui, pentru că era prea mică pentru şapte persoane", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că starea de spirit a lui Gheorghe Popescu este una bună, iar foştii internaţionali au mâncat şi câte o felie de tort. "El e bine ca stare de spirit, nu a plâns deloc. El e un luptător. A fost foarte bucuros. Am mâncat şi o felie de tort, am petrecut de dimineaţă. Nu am vorbit despre fotbal, dacă vorbeam despre fotbal poate că se întrista. Arată bine, munceşte şi se antrenează. Nu ştiu dacă speră într-o graţiere. Eu cred că el se va întoarce la fotbal atunci când va ieşi, pentru că el aparţine fotbalului", a completat Hagi.

Întrebat cum a reuşit să obţină aprobarea pentru această vizită, Gheorghe Hagi a precizat că a fost ajutat de către conducerea penitenciarului. "Eu am fost iniţiatorul. Ne-au ajutat pentru această surpriză şi le mulţumim pentru acest moment frumos", a explicat Hagi.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost încarcerat la 4 martie, după ce a fost găsit vinovat pentru implicarea în Dosarul Transferurilor, el având de ispăşit o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile. Joi, fostul jucător a împlinit 47 de ani.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…