Handbal feminin: Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu Buducnost Podgorica

Handbal feminin: Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu Buducnost Podgorica

Cea mai bună handbalistă a României la Campionatul European din decembrie, Cristina Neagu, și-a prelungit contractul cu clubul muntenegrean Buducnost Podgorica până la finalul sezonului 2015-2016, a anunțat gruparea pe site-ul oficial.

Neagu (26 ani), aflată la Buducnost din 2013, a jucat finala Ligii Campionilor cu formația din Podgorica în sezonul trecut.

Alături de Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, și-au mai prelungit înțelegerile până la finalul stagiunii viitoare Katarina Bulatovic, Dragana Cvijic, Majda Mehmedovic și Biljana Pavicevic, în timp ce Marta Zderic a semnat până la încheierea sezonului 2016/17.

''Am trecut peste o perioadă dificilă și mă gândesc la ce e mai bine pentru mine. Am luat o decizie și sunt fericită să rămân la echipă. Sunt mulțumită de colaborarea cu colegele mele, de condițiile de la club și de atmosfera existentă și cred că aici îmi pot îndeplini obiectivele. Dorința mea este să ne calificăm la turneul Final Four al Ligii Campionilor și apoi să luptăm pentru trofeu'', a declarat Neagu, subliniind că e important că grupul rămâne același, este mai omogen și e sigură că va avea un sezon și mai bun.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...