Handbal feminin: Echipe de top mondial, prezente la ediția 2015 a Trofeului Carpați

Handbal feminin: Echipe de top mondial, prezente la ediția 2015 a Trofeului Carpați

Echipe de top mondial, în frunte cu campioana mondială Brazilia, au confirmat prezența la ediția a 47-a a Trofeului Carpați la handbal feminin, găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în zilele de 20 și 21 martie.

Publicul român va putea vedea la lucru, alături de echipa României, naționalele Braziliei, Suediei, bronz la CE 2014, și Germaniei, locul 10 la ultimul European din Ungaria și Croația.

În prima zi a competiției de la Cluj, disputată după sistemul Final Four, România va juca cu Brazilia, iar Suedia va întâlni Germania. A doua zi, învingătoarele vor susține finala mare, iar învinsele finala mică.

''Suntem fericiți fiindcă putem oferi publicului român meciuri de asemenea anvergură, într-o sală modernă și deosebit de frumoasă. Îi așteptăm într-un număr cât mai mare nu doar pe clujeni, ci și pe iubitorii handbalului din întreaga țară. În același timp, este un turneu foarte bun pentru selecționata noastră de handbal feminin în vederea pregătirii dublei cu Serbia pentru calificarea la Campionatul Mondial. Mii de mulțumiri comunității clujene pentru ajutorul dat în organizarea acestui turneu emblematic pentru handbalul românesc și pentru România'', a declarat președintele Alexandru Dedu pe site-ul Federației Române de Handbal.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale