Handbal masculin: Directorul sportiv al echipei HCM Minaur Baia Mare a demisionat după câștigarea titlului

Handbal masculin: Directorul sportiv al echipei HCM Minaur Baia Mare a demisionat după câștigarea titlului

Directorul sportiv al clubului de handbal masculin HCM Minaur Baia Mare, Ioachim Nicolae Făt, a demisionat din funcție, marți, după ce echipa maramureșeană a cucerit titlul de campioană națională, potrivit unui anunț apărut pe site-ul oficial al grupării. ''Ca urmare a nemulțumirilor manifestate în ultima perioadă la adresa conducerii executive a Handbal Club Municipal Minaur Baia Mare, doresc să vă aduc la cunoștință demisia mea din funcția de director sportiv'', precizează Făt în comunicat.

''Am câștigat Cupa României și Liga Națională, lucru care la începutul competițiilor a fost greu de imaginat. Motivul demisiei mele vine ca urmare a neîncrederii manifestate în repetate rânduri de principalii finanțatori, de acuzațiile privind modul de gestionare a situației biletelor, precum și a dorinței mele personale de a mă implica în alte activități'', și-a explicat Făt decizia.

Fostul oficial a urat mult succes noii echipe din conducerea executivă în realizarea obiectivelor și a reamintit că au fost efectuate deja transferuri pentru sezonul viitor.

HCM Minaur Baia Mare a reușit să câștige, marți seara, primul său titlu de campioană națională la handbal masculin după o pauză de 16 ani (al treilea în total), grație victoriei cu 26-24 în fața formației CSM București, pe teren propriu, scor cu care s-a impus și în prima partidă, din Capitală. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante