Horia Tecău s-a retras din proba de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy

Horia Tecău s-a retras din proba de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a retras din proba de dublu a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy (ATP), în care era principala favorită, au anunțat organizatorii. Tecău este accidentat la braț și nu își va putea astfel apăra titlul cucerit la Arenele BNR în ultimii trei ani.

Tecău și Rojer erau programați să joace miercuri împotriva românilor Patrick Grigoriu/Costin Pavăl, în primul tur al probei. Locul lor a fost luat de cuplul format din sârbul Dusan Lajovic și argentinianul Diego Schwartzman.

Horia Tecău deține un record insolit la dublu, trei victorii la București cu trei parteneri diferiți, în 2012 alături de suedezul Robert Lindstedt, în 2013 alături de belarusul Max Mirnîi, iar în 2014 alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

În aceste condiții, principalii favoriți la câștigarea titlului devin românul Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna, desemnați inițiali capi de serie nr. 2. Ei vor juca miercuri cu perechea Marcos Baghdatis (Cipru)/Mihail Iujnîi (Rusia). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”