INCREDIBIL - Un club din Liga 1 este vândut la "Mica publicitate". FOTO

INCREDIBIL - Un club din Liga 1 este vândut la "Mica publicitate". FOTO

Cluburile din Liga 1 au mari probleme financiare

Astfel, galben-negrii au ajuns la varianta căutării unui nou investitor principal la club, conform fanatik.ro. S-a vehiculat numele lui Nicolae Sarcină, omul de afaceri care deţine lanţul de magazine “Succes”.

Preşedintele clubului, Viorel Măstăcăneanu, adică mâna dreaptă a lui Gheorghe Ştefan, a scos bunurile mobile şi imobile la vânzare la “Mica publicitate”. Adică, prin intermediul unui text întocmit de oficialii pietrenilor, Ceahlăul a fost “pus pe tapet” în presa locală.

În anunţ se precizeată clar că următorul patron va pune mâna şi pe un “potenţial uman”. Trimiterea este clară către lotul de jucători. “Un lot tânăr, valoros şi de perspectivă la nivel de primă echipă, precum şi de Centru de Copii şi Juniori”. Reclama se încheie apoteotic, cu un paragraf cu iz de laude: “FC Ceahlăul se află pe primul loc în România, între primele locuri din Europa (Înaintea unor echipe precum Arsenal, Sporting Lisabona etc) în ceea ce priveşte promovarea jucătorilor de la propriile Centre de Copii şi Juniori”.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”