Ion Ţiriac: Am vrut să o ÎMPUŞC pe SIMONA HALEP

Ion Ţiriac: Am vrut să o ÎMPUŞC pe SIMONA HALEP

Cu doar o zi înainte de disputele din Fed Cup, Ion Ţiriac a făcut o analiză a ultimului sezon şi a declarat că nu uită cele două finale pierdute la Madrid şi Roland Garros, în faţa Mariei Şarapova, când ambele dispute au fost cedate în 3 seturi.

“Simona Halep are o problemă cu rusoaica Maria Şarapova. Poate nu-i mai face cadou finala de la Roland Garros data viitoare când o întâlneşte! N-am vrut s-o împuşc atunci, la Madrid, am vrut s-o împuşc mai târziu, la Roland Garros! De ce? I-a făcut cadou de două ori finala. Era mare lucru dacă mie-mi flutura steagul României timp de un an la Roland Garros”, a spus Ţiriac, citat de Prosport, conform B1 TV.

După 10 luni de colaborare cu Wim Fissette, Simona Halep a decis la finalul lui 2014 să rupă colaborarea cu acesta. Deşi Fissette e recunoscut drept unul dintre cei mai buni antrenori din circuit, Halep a motivat că existau probleme de comunicare cu el şi a decis să apeleze la serviciile lui Victor Ioniţă. Cu toate că admite că românul este "tobă" de tenis, Ţiriac spune că îi lipseşte o calitate importantă: experienţa la cel mai înalt nivel.

"Am vorbit de vreo trei ori cu antrenorul Simonei Halep, acest Victor Ioniţă. Are capul la el, are o singură problemă. N-a fost acolo, n-a fost pe terenurile mari. Dar cred că domnul Ioniţă o să fie în regulă", a mai spus fostul mare sportiv.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

5 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA