Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo, a plecat la pauza „măcelului“ de pe „Arena Naţională“. Ce-a spus după eşecul la scor, 2-5, în faţa marii rivale

Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo, a plecat la pauza „măcelului“ de pe „Arena Naţională“. Ce-a spus după eşecul la scor, 2-5, în faţa marii rivale

Pe teren însă, steliştii au făcut legea, iar la pauză lucrurile erau clare.

Deşi Ionuţ Negoiţă a plecat nervos de la stadion, chiar la finalul primei reprize, când Steaua conducea cu 4-1, finanţatorul lui Dinamo a avut un discurs destul de realist, la o oră după partidă, la adresa echipei.

„Din păcate, rezultatul final nu reflectă corect realitatea, este în defavoarea noastră. S-au luat goluri foarte uşor. Eu cred că este o realizare faptul că în acest moment am ajuns până în semifinalele Cupei şi că în clasament suntem pe locul 4. Ştim că suntem în reconstrucţie, nu e o noutate asta. Steaua a avut nevoie de şapte ani pentru acelaşi lucru. Până la campionatul pe care l-a luat anul trecut, câţi ani trecuseră de când Steaua luase ultima oară campionatul? Vă spun eu, din 2006 nu mai câştigaseră, aşa că la asta trebuie să ne gândim şi noi“, a comentat Negoiţă, la Digi Sport.

„Avem galerie de locul 1, dar la fotbalişti mai avem de lucrat. Tinereţea unor jucători poate scuza însă anumite erori făcute de cei din teren, în fotbal se mai întâmplă şi astfel de lucruri“, a completat Negoiţă.

Steaua a câştigat ieri cu 5-2, pe „Arena Naţională“, în faţa lui Dinamo, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Returul se dispută pe 17 aprilie, pe acelaşi stadion.

În prima manşă a celeilalte semifinale din Cupa României, Petrolul şi Astra au încheiat la egalitate, scor 0-0. Returul se joacă pe 16 aprilie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria