Irina Begu s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului WTA de la Rio

Irina Begu s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului WTA de la Rio

Românca Irina Begu s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului de tenis de la Rio de Janeiro (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, vineri, după ce a învins-o pe israelianca Julia Glushko în două seturi, cu 6-1, 6-2.

Begu, a doua favorită a turneului, s-a impus într-o oră și 16 minute de joc și și-a asigurat un cec de 11.500 dolari și 110 puncte WTA.

Irina (24 ani), aflată acum pe cel mai bun loc din carieră (34 WTA), se impusese în singurul meci direct de până acum cu Glushko (25 ani), aflată pe locul 149 în lume. În 2011, la Marbella, românca învingea cu 6-4, 6-0 în turul al doilea al calificărilor și ajungea până în finala turneului de 220.000 de dolari, pierdută în fața belarusei Victoria Azarenka (3-6, 2-6).

Begu o va întâlni în penultimul act al competiției pe învingătoarea din meciul care le opune pe Anna Schmiedlova (Slovacia/N. 6) și Veronica Cepede Royg (Paraguay).

Românca va juca vineri și în semifinale la dublu, alături de argentinianca Maria Irigoyen (principalele favorite și deținătoare ale titlului), împotriva perechii Chieh-Yu Hsu (Taiwan)/Elița Kostova (Bulgaria). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro