Italianul Alessio Cerci la Atletico Madrid

Italianul Alessio Cerci la Atletico Madrid

Clubul Atletico Madrid a anunţat, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Torino pentru transferul fotbalistului Alessio Cerci la gruparea spaniolă, internaţionalul italian urmând să semneze un contract pe trei sezoane.

Italianul Alessio Cerci la Atletico Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acordul cu Totino pentru transferul lui Cerci este o bucurie pentru toţi. Era obiectivul nostru să ne întărim echipa pentru a face faţă provocărilor care ne aşteaptă în acest sezon. A trebuit să facem eforturi semnificative după toate operaţiunile din vară, dar suntem convinşi că a meritat, pentru că îl considerăm pe Cerci un jucător-cheie pentru echipa noastră. Va aduce incisivitate, viteză, goluri... Ne va permite să avem mai multe alternative în jocul nostru ofensiv", a declarat managerul sportiv al clubului Atletico.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, format la AS Roma, juca la Torino din 2012.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...