Jelena Jankovic: Simona este o jucătoare foarte puternică

Jelena Jankovic: Simona este o jucătoare foarte puternică

Jucătoarea sârbă de tenis Jelena Jankovic se așteaptă la o partidă dificilă în fața româncei Simona Halep, numărul 3 mondial, în finala turneului WTA de la Indian Wells (Statele Unite), dotat cu premii în valoare de 5.381.235 dolari.

Jankovic (30 ani), aflată pe cea de-a 21-a poziție în ierarhia feminină, a câștigat o singură partidă din cele 4 disputate până acum împotriva reprezentantei României, în 2010 la US Open, în timp ce Halep s-a impus în ultimele trei confruntări directe, cea mai recentă având loc anul trecut, în optimile de finală ale Openului Australiei (6-4, 2-6, 6-0).

"Simona este o altă adversară dificilă. Este o jucătoare foarte puternică", a declarat Jankovic după calificarea în finala turneului californian, grație victoriei cu 3-6, 6-3, 6-1 înregistrată în fața germancei Sabine Lisicki (locul 30 WTA).

"Sunt pregătită și nerăbdătoare să joc împotriva Simonei. Au fost două săptămâni extraordinare pentru mine și nu puteam cere mai mult. Voi da tot ceea ce am mai bun pentru a câștiga al doilea meu trofeu aici, la Indian Wells", a mai spus Jelena Jankovic, învingătoare în ediția 2010 a turneului din California și care are în palmares 13 titluri WTA la simplu.

Simona Halep (23 ani) s-a calificat în finala turneului de la Indian Wells ca urmare a forfaitului americancei Serena Williams, numărul unu mondial, care a acuzat probleme la genunchiul drept. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”