Jocurile Europene Baku 2015: Selecționata masculină de polo a României, surclasată de Ungaria cu 18-3

Jocurile Europene Baku 2015: Selecționata masculină de polo a României, surclasată de Ungaria cu 18-3

Selecționata României a fost surclasată de Ungaria cu scorul de 18-3 (5-0, 3-0, 6-1, 4-2), luni, în ultimul lor meci din Grupa B a turneului masculin de polo pe apă, la Jocurile Europene de la Baku. Golurile echipei noastre au fost reușite de Bogdan Remeș, Vlad Georgescu și Vlad Oreșcovici, în timp ce pentru Ungaria au înscris Gergo Fekete, Viktor Vadovics (3), Adam Nagy (2), Peter Sugar (3), Richard Korban (3), Gergely Burian (4), Lorand Zerinvary, Balazs Kosa.

Selecționata României câștigase primul meci, contra Azerbaidjanului, cu scorul de 9-6, iar apoi a fost învinsă de Germania cu 10-5.

La Jocurile de la Baku, ambele competiții de polo pe apă, feminin și masculin, sunt considerate și Campionate Europene de juniori.

România a ocupat locul al treilea în grupă, cu 3 puncte, după Ungaria, 9 puncte, și Germania, 3 p (2 j), dar înaintea Azerbaidjanului, 0 p (2 j).

Tricolorii vor juca în faza eliminatorie a turneului cu echipa clasată pe locul al doilea în Grupa A, Franța sau Rusia. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”