Jocurile Europene Baku 2015: Selecționata masculină de polo a României, surclasată de Ungaria cu 18-3

Jocurile Europene Baku 2015: Selecționata masculină de polo a României, surclasată de Ungaria cu 18-3

Selecționata României a fost surclasată de Ungaria cu scorul de 18-3 (5-0, 3-0, 6-1, 4-2), luni, în ultimul lor meci din Grupa B a turneului masculin de polo pe apă, la Jocurile Europene de la Baku. Golurile echipei noastre au fost reușite de Bogdan Remeș, Vlad Georgescu și Vlad Oreșcovici, în timp ce pentru Ungaria au înscris Gergo Fekete, Viktor Vadovics (3), Adam Nagy (2), Peter Sugar (3), Richard Korban (3), Gergely Burian (4), Lorand Zerinvary, Balazs Kosa.

Selecționata României câștigase primul meci, contra Azerbaidjanului, cu scorul de 9-6, iar apoi a fost învinsă de Germania cu 10-5.

La Jocurile de la Baku, ambele competiții de polo pe apă, feminin și masculin, sunt considerate și Campionate Europene de juniori.

România a ocupat locul al treilea în grupă, cu 3 puncte, după Ungaria, 9 puncte, și Germania, 3 p (2 j), dar înaintea Azerbaidjanului, 0 p (2 j).

Tricolorii vor juca în faza eliminatorie a turneului cu echipa clasată pe locul al doilea în Grupa A, Franța sau Rusia. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani