Liga 1: FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2

Liga 1: FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2

Echipa Astra Giurgiu a învins în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formația FC Voluntari, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputată duminică. Elevii lui Marius Șumudică au deschis scorul imediat după startul meciului, prin atacantul Denis Alibec, după o cursă de aproape 30 m (min.2).

Oaspeții și-au mărit avantajul în repriza secundă, prin brazilianul Wiliiam de Amorim, care l-a învins pe portarul ilfovenilor cu un șut plasat, după o centrare a compatriotului său Fernando Boldrin (min.77).

FC Voluntari a redus din handicap în finalul jocului, prin ivorianul Hamed Kone, care a depășit în viteză trei adversari și a șutat cu piciorul stâng, din interiorul careului (min.86).

Astra Giurgiu, care va primi joi vizita formației olandeze AZ Alkmaar, în prima manșă a play-off-ului Europa League, a acumulat 14 puncte în urma acestei victorii și a urcat pe prima poziție a clasamentului, depășind cu 2 puncte liderul Dinamo, care va juca duminică seara la Iași, cu CSMS.

În schimb, FC Voluntari, cu 3 înfrângeri și 4 remize înregistrate de la startul sezonului, se menține pe penultimul loc al clasamentului, cu 4 puncte.

FC Voluntari — Astra Giurgiu 1-2 (0-1), stadion "Dinamo" — București
Au marcat: Hamed Kone (86), respectiv Denis Alibec (2), William de Amorim (77).
Arbitru: Istavan Kovacs (Carei); asistenți: Vlad Bârleanu (București) și Gabriel Stroe (Pitești); arbitru de rezervă: Dan Botescu (București).
Observatori: Cristian Nica (Ploiești) — CCA și Marian Ivan (Ghimbav) — LPF.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...