Liga Campionilor - AS Roma, Arsenal și Chelsea, învinse

AS Roma, Arsenal și Chelsea au fost învinse, marți seara, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, în timp ce deținătoarea trofeului, FC Barcelona, a reușit să întoarcă scorul pe final în disputa cu Leverkusen.

BATE Borisov, campioana Belarus, a produs surpriza serii în Champions League, în meciul cu AS Roma, de care a dispus cu 3-2, după ce după o jumătate de oră conducea cu 3-0. Igor Stasevici (8) și Filip Mladenovic (12, 31) au marcat pentru gazde. Roma, decimată de absențe, a revenit după pauză, însă nu a reușit decât să reducă din proporțiile eșecului, în urma golurilor înscrise de Gervinho (66) și Vasilios Torosidis (82).

Arsenal a fost întrecută acasă de Olympiakos Pireu, cu 3-2. Theo Walcott (35) și Alexis Sanchez (65) au punctat pentru ''tunari'', în timp ce pentru Oly, învinsă cu 3-0 de Bayern, în prima etapă, au înscris Felipe Pardo (33), David Ospina (40, autogol) și Alfred Finnbogason (66).

Chelsea a cedat cu 1-2 la Porto, în fața echipei locale, antrenată în trecut de Jose Mourinho. Andre Andre (39) și Maicon (52) au semnat golurile ''dragonilor'', iar Willian a înscris pentru londonezi (45). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?