Liga Campionilor - Barca a făcut scor cu Roma, iar Dinamo Kiev a câștigat la Porto

Liga Campionilor - Barca a făcut scor cu Roma, iar Dinamo Kiev a câștigat la Porto

FC Barcelona a surclasat-o pe AS Roma cu scorul de 6-1, marți seara, pe Camp Nou, într-o partidă din etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Partida, care a consemnat revenirea vedetei Leo Messi (autor a două goluri) pe gazon după o absență de două luni cauzată de accidentare, a parafat câștigarea grupei de către catalani. Barcelona a făcut spectacol și putea câștiga și mai clar. Neymar și Dzeko au ratat penalty-uri în acest meci.

Arsenal a dispus la scor de forfait (3-0) de Dinamo Zagreb, la care fundașul român Alexandru Mățel a fost integralist. ''Tunarii'' și-au luat astfel revanșa după eșecul din tur și au revenit în cărți pentru optimile de finală, Olympiakos fiind întrecută cu 4-0 de Bayern.

Dinamo Kiev a produs surpriza la Porto, unde s-a impus cu 2-0 și a produs prima înfrângere ''dragonilor''. Chelsea (4-0 cu Maccabi Tel Aviv), Porto și Dinamo Kiev sunt în cărți pentru optimi, cum și în Grupa A trei echipe, Roma, Leverkusen și BATE Borisov au șanse la locul doi.

Debutanta KAA Gent a reușit și ea o victorie neașteptată, cu 2-1 la Lyon, punctând în prelungiri, după ce francezii au controlat categoric repriza secundă. Campioana Belgiei a urcat pe locul al doilea în clasament, după Zenit.

Doar cinci echipe sunt virtual calificate în optimi: FC Barcelona, Bayern, Manchester City, Real Madrid și Zenit.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...