Liga I: Astra Giurgiu - ACS Poli Timișoara 2-2

Liga I: Astra Giurgiu - ACS Poli Timișoara 2-2

Liderul Ligii I de fotbal, Astra Giurgiu, a fost ținută în șah de ACS Poli Timișoara, scor 2-2 (1-1), sâmbătă seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'', într-un meci din etapa a 18-a. Astra a deschis scorul prin William De Amorim (10), dar Ianis Zicu a restabilit egalitatea (30). Oaspeții au trecut, surprinzător în avantaj, după golul înscris de Alex Curtean (67), cu capul. Giurgiuvenii au obținut egalul în cele din urmă, grație golului marcat de Constantin Budescu (87), dintr-un penalty obținut de Denis Alibec.

Echipa antrenată de Marius Șumudică a mai avut două ocazii mari de gol în ultima partide a meciului, dar Budescu a fost blocat in extremis de Kirschstein (75), iar Daniel Florea a ratat singurul cu goalkeeper-ul german (90+3).

Atacantul Daniel Niculae era anunțat ca titular la gazde, dar s-a accidentat la încălzire, locul său fiind luat de brazilianul De Amorim.

În tur, Astra s-a impus cu 3-1 pe Bega.

Poli a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie (cinci egaluri, trei eșecuri).

AFC Astra Giurgiu — ACS Poli Timișoara 2-2 (1-1), Stadion Marin Anastasovici — Giurgiu
Au marcat: William De Amorim (10), Constantin Budescu (87 — penalty), respectiv Ianis Zicu (30), Alex Curtean (67).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: George Rădulescu (București)
Observatori: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Marian Bucurescu (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...