Liga I: Concordia Chiajna - Dinamo 1-3

Liga I: Concordia Chiajna - Dinamo 1-3

Dinamo București a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 3-1 (2-0), luni seara, în deplasare, în ultima partidă din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Atacantul camerunez Eddy Gnohere a fost omul meciului pentru Dinamo, după ce a pasat decisiv la primul gol, înscris de Dorin Rotariu (34), și a reușit apoi o ''dublă'' (40, 66). Africanul realizase un hat-trick, joi, în meciul de Cupa României cu Dacia Unirea Brăila (3-2).

Golul de onoare al ilfovenilor a fost semnat de Marius Pena (90+3), din centrarea ex-dinamovistului Ștefan Bărboianu.

Dinamo a reușit prima sa victorie în deplasare în acest campionat, dar rămâne neînvinsă pe terenurile străine, cu șase egaluri și un succes. Victoria de la Chiajna este prima pentru ''câini'' după o serie de trei partide în care au înregistrat două egaluri și un eșec.

Concordia nu mai câștigat de patru etape, în care a pierdut trei partide și a făcut un egal.

CS Concordia Chiajna — FC Dinamo București 1-3 (0-2), Stadion "Concordia" — Chiajna
Au marcat: Marius Pena (90+3), respectiv Dorin Rotariu (34), Eddy Harlem Gnohere (40, 66).
Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (București)
Observator: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Paul Mincu (București) — LPF AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?