Liga I: CS Universitatea Craiova - Concordia Chiajna 2-0

Liga I: CS Universitatea Craiova - Concordia Chiajna 2-0

Echipa CS Universitatea Craiova a învins cu scorul de 2-0 (0-0) formația Concordia Chiajna, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal, disputată sâmbătă pe stadionul "Extensiv" din Bănie.

Gazdele au deschis scorul în minutul 51, prin Băluță, care a trimis balonul cu capul în poarta lui Matache, după o centrare a lui Vătăjelu. Craiovenii au reușit să-și dubleze avantajul o jumătate de oră mai târziu, când bulgarul Zlatinski a marcat cu un șut lobat de la 15 m.

Elevii lui Sorin Cârțu și Emil Săndoi au obținut cu această ocazie prima lor victorie în noua ediție a campionatului național de fotbal, după 2 egaluri și 2 înfrângeri. Ilfovenii, în schimb, așteaptă în continuare primul lor succes al sezonului, după 2 remize și 3 înfrângeri.

CSU Craiova — Concordia Chiajna 2-0 (0-0), stadion "Extensiv" — Craiova
Au marcat: Alexandru Băluță (51), Hristo Zlatinski (81)
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești); asistenți: Aurel Onița (Constanța) și Florin Neacșu (Câmpulung Muscel); rezervă: Iulian Dima (București).
Observatori: George Ionescu (București) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF:

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…