Liga I: FC Brașov - Dinamo 1-0

Liga I: FC Brașov - Dinamo 1-0

FC Brașov a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Cristian Ganea (89), dintr-o lovitură liberă, mingea ducându-se cu efect, direct în plasă, păcălindu-l pe portarul Kristijan Naumovski, fără a fi atinsă de cineva.

FC Brașov a marcat golul în condițiile în care juca din minutul 74 în inferioritate numerică, după eliminarea croatului Marko Bencun.

În 92 de partide jucate între cele două echipe, FC Brașov a bifat a 25-a victorie, Dinamo având 48, în timp ce alte 19 partide s-au încheiat nedecis.

Dinamo are trei înfrângeri în ultimele sale patru partide de campionat. FC Brașov a pierdut doar un meci din ultimele cinci disputate (două victorii, două egaluri). În tur, Dinamo s-a impus cu 2-1.

FC Brașov — FC Dinamo București 1-0 (0-0), stadion "Tineretului" — Brașov
A marcat: Cristian Ganea (89).
Cartonaș roșu: Marko Bencun (FC Brașov, 74).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Valentin Avram (București); arbitri asistenți adiționali: Andrei Florin Chivulete (București), Denis Haidiner (Hunedoara); arbitru de rezervă: Andrei Constantinescu (București)
Observatori: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca) — CCA, Eduard Alexandru (Ploiești) — LPF
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale