Liga I: Petrolul Ploiești - CFR Cluj 1-0

Liga I: Petrolul Ploiești - CFR Cluj 1-0

Petrolul Ploiești a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe stadionul ''Ilie Oană'', într-un meci din etapa a 19-a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de francezul de origine marocană Abdellah Zoubir (15).

Petrolul a reușit a doua sa victorie în acest campionat și prima cu antrenorul Mihai Stoichiță pe banca tehnică.

Fiecare echipă a solicitat câte un penalty, petroliștii după ce Tiago Lopes a atins mingea cu mâna în propriul careu (18), iar clujenii după un contact între Faug-Porret (Petrolul) și Beleck (CFR).

Gazdele au mai avut ocazii prin Ghenev (45), D. Varga (55), Ropotan (78) și Moussa (86 — bară), dar au și trecut de trei ori pe lângă autogol, prin Benga (38), Faug-Porret (45+2) și Pulhac (59). Oaspeții au mai ratat o ocazie prin Petrucci (52).

Meciul, desfășurat pe un teren aproape impracticabil, a consemnat debutul fundașului Cristian Pulhac la Petrolul.

Clubul Petrolul Ploiești a făcut, vineri, plata chiriei sediului și magazinului său pentru luna noiembrie către Societatea Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești, care anunțase rezilierea contractului pentru închirierea stadionului ''Ilie Oană''. Gruparea a precizat că nu mai are nicio datorie către SGU Ploiești pentru cele două spații.

A doua victorie a ploieștenilor a venit la mai bine de trei luni de la prima, înregistrată pe 14 august, 2-1 cu FC Botoșani. În tur, scorul a fost de 1-0 pentru CFR. În ultimele 11 partide, Petrolul a pierdut de șapte ori și a remizat de patru ori.

CFR venea după patru meciuri consecutive fără înfrângere, două victorii și două egaluri.

FC Petrolul Ploiești — FC CFR 1907 Cluj 1-0 (1-0), Stadion "Ilie Oană" — Ploiești
A marcat: Abdellah Zoubir (15).
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: Vasile Marinescu (București), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (București)
Observatori: Sorin Boca (Iași) — CCA, Ion Craiu (București) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...