Look TV le dă peste nas celor de la RCS&RDS: comunicat acid publicat de deţinătoarea drepturilor TV ale Ligii I

Look TV le dă peste nas celor de la RCS&RDS: comunicat acid publicat de deţinătoarea drepturilor TV ale Ligii I

 

În acest moment, dintre companiile mari ce furnizează servicii de cablu, doar RCS&RDS a scos aceste canale din grila de programe. A fost o mutare în semn de protest faţă de modul în care Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a vândut drepturile de televizare pentru următorii cinci ani.

 

Reprezentanţii postului Look TV au trimis, astăzi, un comunicat către „Gazeta Sporturilor“ în care au făcut un bilanţ, la o lună după startul campionatului, ironizându-i şi pe cei de la RCS&RDS, companie care a deţinut drepturile TV până în sezonul trecut.

 

Ce au spus?

 

„Peste 3 milioane de fani au la dispoziţie meciurile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, prin companiile de servicii de cablu sau satelit, care au încheiat contracte de distribuţie a posturilor Look TV şi Look Plus. UPC şi Romtelecom sunt cele mai cunoscute companii care au inclus în grila lor fotbalul românesc, prin canalele noastre.

 

Spre deosebire de anii trecuţi, când Liga 1 era disponibilă doar abonaţilor unei singure companii, creând un monopol şi implicit un privilegiu aparţinând doar unui singur segment de fani, acum fotbalul românesc se întoarce la cei care îi susţin existenţa. Fotbalul se joacă pentru suporteri, mai multe companii s-au implicat activ în găsirea unor soluţii care să aducă meciurile cât mai aproape de fani.

 

Astfel, fotbalul românesc din Liga 1 şi Cupa Ligii se vede la Look TV şi pe Look Plus, pe platforma online prin serviciul Seenow, la nivel global! Prin acest parteneriat, acesul la fotbalul românesc devine şi mai facil, nu doar celor care de pe teritoriul României, dar şi celor aproximativ două milioane de români din diaspora care pot urmări echipele româneşti favorite acum şi de peste hotare“, se arată în comunicatul Look TV.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Așa o fi?

5 S-a întâmplat în Germania!