Luptă strânsă în Anglia. Chelsea şi Manchester City au învins, Liverpool joacă azi. United dă semne de viaţă

Luptă strânsă în Anglia. Chelsea şi Manchester City au învins, Liverpool joacă azi. United dă semne de viaţă

Chelsea e lider cu 72 de puncte, după ce a bătut cu 3-0 pe Stoke City, prin golurile lui Salah, Lampard şi William. Manchester City, care ocupă locul trei, cu 70 de puncte, dar are un meci mai puţin disputat,a învins şi ea în ultima etapă a campionatului englez, scor 4-1 în faţa celor de la Southampton. Au marcat Yaya Toure, Nasri,Dzeko şi Jovetici, dar golul de 2-1, înscris de Nasri a venit după o poziţie uriaşă de ofsaid.

Liverpool, ocupanta locului doi, cu 71 de puncte, joacă dumincă, în deplasare, împotriva celor de la West Ham (locul 11 în campionat).

Manchester United, deţinătoarea recordului de titluri în Anglia, 20 de campionate câştigate, a învins la Newcastle cu 4-0, chiar dacă a fost lipsită de serviciile lui Robin Van Persie . "Diavolii" au punctat prin Mata (2), Hernandez şi Januzaj şi au urcat pe locul 6 în Premier League, atacând poziţiile de Liga Europa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...