Maria Şarapova vrea ca time-out-urile medicale din timpul partidelor de tenis să fie plătite

Maria Şarapova vrea ca time-out-urile medicale din timpul partidelor de tenis să fie plătite

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, locul 6 WTA, ar dori ca intervenţiile medicale în timpul partidelor de tenis să se facă pe bani, pentru a se face astfel diferenţa între sportivele care mimează accidentări şi cele care au nevoie de un astfel de time-out.

Maria Şarapova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebată de un jurnalist ce ar schimba în tenis dacă ar putea, ea a răspuns: "Aş face ca intervenţiile medicale să fie plătite. Cred că am vedea astfel cine are nevoie şi cine nu. Dacă s-ar plăti 2.500 de dolari sau ceva asemănător pentru o intervenţie, ar fi distractiv, cred".

De multe ori, jucătorii/jucătoarele care apelează la intervenţia medicului sau a fizioterapeutului în timpul unei partide o fac pentru a rupe ritmul unei întâlniri şi/sau pentru a-şi regăsi cadenţa.

Recent, în semifinalele turneului de la Cincinnati, Şarapova s-a confruntat cu o astfel de situaţie, în partida pierdută în faţa jucătoarei sârbe Ana Ivanovici (scor 2-6, 7-5, 5-7). După ce a pierdut al doilea set, Ivanovici a cerut intervenţia medicului turneului, acuzând ameţeli.

Totuşi, rusoiaca nu a dorit să facă referire la acel meci. "Acea situaţie nu m-a deranjat, am reacţionat întotdeauna pozitiv după o «pauză» medicală, nu-mi amintesc să fi suferit sau să mă fi simţit victimă", a adăugat fosta numărul 1 mondial, câştigătoare în acest an a turneului de la Roland Garros după o finală cu Simona Halep.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

3 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

4 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

5 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată