Marian Rada: Este cea mai neagră perioadă din istoria Rapidului

Marian Rada: Este cea mai neagră perioadă din istoria Rapidului

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Marian Rada, a declarat sâmbătă, la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 0-3 (0-2), în faţa formaţiei FC Botoşani, că aceasta este cea mai neagră perioadă din istoria Rapidului.

"A fost un joc greu. Nu este o surpriză ce s-a întâmplat astăzi. Ca situaţie în clasament, nu am mai întâlnit asta de 25 de ani. Este cea mai neagră perioadă din istoria Rapidului! Trecem prin aceste situaţii inedite cu care nu ne-am mai întâlnit. E greu să câştigi în condiţiile în care ai trei suspendaţi, patru accidentaţi. Am jucat cu o improvizaţie în apărare. Am avut trei jucători abia reveniţi după accidentări. Este foarte greu să joci cu trei feluri de jucători", a spus Marian Rada.

Tehnicianul formaţiei rapidiste a precizat că el continuă să creadă în această echipă: "Am datoria să încerc până la capăt, să facem cât mai multe puncte până la sfârşitul turului. În iarnă vom face o pregătire bună. Sunt multe probleme care ne-au adus aici, dar mergem înainte".

Formaţia FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Rapid, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Martinus '7, Ngankam '24 şi Vaşvari '53 (penalti).

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...