Marius Constantin, suspendat trei etape de Comisia de Disciplină după meciul cu Steaua

Marius Constantin, suspendat trei etape de Comisia de Disciplină după meciul cu Steaua

Fundaşul echipei FC Braşov Marius Constantin a fost suspendat pentru trei etape şi sancţionat cu 3.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a eliminării după gesturile obscene făcute la adresa fanilor formaţiei Steaua, care l-au înjurat în timpul partidei directe.

Marius Constantin, suspendat trei etape de Comisia de Disciplină după meciul cu Steaua (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Fotbalistul echipei FC Braşov, Marius Constantin, a fost eliminat, luni seară, la meciul cu Steaua, deoarece a făcut gesturi obscene către suporterii formaţiei gazdă, iar aceştia au reacţionat aruncând cu diverse obiecte pe teren, între care pietre, şuruburi de la scaune, o brichetă şi un băţ de steag.

Constantin a fost eliminat în minutul 84 al partidei care s-a terminat cu scorul de 3-0 în favoarea actualei campioane a României.

Jocul era oprit, fotbalistul stelist Adi Popa fiind accidentat, în momentul în care fanii Stelei de la Tribuna 1 au început să îl înjure pe Constantin. Fotbalistul a arătat semne obscene suporterilor. Arbitrul George Găman a observat şi i-a acordat cartoaşul roşu lui Marius Constantin. În timp ce acesta se îndrepta spre tunelul ce duce la vestiare, fanii Stelei de la tribuna a II-a au început să arunce spre el cu diverse obiecte, între care o piatră, şuruburi de la scaune, o brichetă, şi un băţ de steag. Constantin a refuzat iniţial să iasă şi s-a întors pe teren, arbitrul Găman fiind nevoit să cheme doi stewarzi pentru a-l escorta pe jucător. Găman a ridicat obiectele aruncate de fanii stelişti pe teren şi le-a înmânat observatorului Romulus Chihaia.

Marius Constantin a fost înjurat de fanii Stelei şi pe parcursul primei reprize şi la începutul celei de-a doua. Suporterii au adresat injurii şi echipei Rapid. Arbitrul George Găman i-a cerut atunci observatorului ca de la staţia de amplificare să se anunţe că, în cazul în care scandările rasiste nu vor înceta, partida va fi întreruptă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...