Meci amical România - Danemarca, la 18 noiembrie pe Arena Naţională

Meci amical România - Danemarca, la 18 noiembrie pe Arena Naţională

Naţionala de fotbal a României va disputa o partidă amicală în compania formaţiei similare a Danemarcei, la 18 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Meci amical România - Danemarca, la 18 noiembrie pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Partida amicală cu Danemarca este programată la patru zile după ce echipa pregătită de Victor Piţurcă va întâlni pe teren propriu Irlanda de Nord în preliminariile Euro 2016.

Precedentul joc România - Danemarca s-a disputat în septembrie 2003, scor 2-2, în urma căruia naţionala ţării noastre a ratat calificarea la Campionatul European din 2004.

Palmaresul României contra reprezentativei Danemarcei arată astfel: 3 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj: 15-14.

Naţionala Danemarcei este condusă din anul 2000 de Morten Olsen şi ocupă în acest moment locul 26 în clasamentul FIFA Coca-Cola, o poziţie mai sus decât echipa naţională a României.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale