„Meci nebun” în campionatul spaniol. Real Sociedad a reuşit să întoarcă scorul după ce în primele zece minute Real Madrid avea două goluri avans

„Meci nebun” în campionatul spaniol. Real Sociedad a reuşit să întoarcă scorul după ce în primele zece minute Real Madrid avea două goluri avans

Scorul a fost deschis de fundaşul madrilen Sergio Ramos în urma unui corner executat de Kroos în minutul 6, iar galezul Gareth Bale a dublat avantajul echipei din capitala Spaniei în minutul 11, printr-un şut la colţul scurt.

Revenirea echipei din San Sebastian a început cu zece minute înainte de pauză. Gazdele înscriu primul gol prin Inigo Martinez în minutul 35 cel care trimite mingea colţul scurt. Până la terminarea primei perioade de joc, bascii reuşesc restabilirea egalităţii. Zurutuza este cel care profită de centrare foarte bună a lui De la Bella în minutul 41.

Zurutuza îşi trece în cont dubla după în minutul 65, în urma unei acţiuni de joc în care apărarea madrilenilor a fost făcută şah-mat. Carlos Vela de la Sociedad este cel care a închis tabela de joc cu un sfert de oră înainte de fluierul final.

Prin această victorie, Socieadad reuşeşte să obţină primul succes din ultimii opt ani în faţa echipei Real Madrid, pe propriul teren.

Principalul rival din acest campionat, FC Barcelona, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 , formaţia Villarreal. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sandro, în minutul 82.

Echipele de start:

Real Soiedad: Zubikarai - Zaldua, Gorka, Martinez, De La Bella - Bergara, Granero - Prieto, Zurutuza, Castro - Agirretxe

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Rodriquez

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...