Mergea și Bopanna, în semifinalele probei de dublu la Casablanca (ATP)

Mergea și Bopanna, în semifinalele probei de dublu la Casablanca (ATP)

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis din orașul marocan Casablanca (ATP), dotat cu premii totale de 439.405 euro, joi, după 4-6, 7-6 (4), 10-4 cu spaniolii Nicolas Almagro/Guillermo Garcia-Lopez. Mergea și Bopanna, principalii favoriți ai probei, și-au asigurat victoria după o oră și 16 minute de joc, în care au reușit opt ași (ibericii doar patru).

Cuplul româno-indian și-a asigurat un cec de 6.920 euro și 90 de puncte ATP, iar în penultimul act vor înfrunta perechea Pablo Andujar (Spania)/Oliver Marach (Austria), victorioasă cu 6-4, 6-3 în fața argentinienilor Carlos Berlocq/Diego Schwartzman.

Mergea (30 ani) a ajuns la 19 victorii și 8 înfrângeri în acest an (16 alături de Dominic Inglot, una alături de Horia Tecău — Cupa Davis).

În 2013, Florin a jucat mai multe turnee alături de Marach, câștigând competițiile challenger de la Geneva și Rennes. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 Interesante amănunte...

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....