Mergea și Bopanna, în sferturi la dublu, la Cincinnati

Mergea și Bopanna, în sferturi la dublu, la Cincinnati

Perechea alcătuită din românul Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului Masters 1000 ATP de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii în valoare de 3.826.655 dolari. Mergea și Bopanna au câștigat joi, după super tiebreak, cu 1-6, 7-6 (5), 13-11, în fața cuplului francez Nicolas Mahut/Pierre-Hugues Herbert, după o oră și 29 de minute.

Perechea româno-indiană și-a asigurat astfel 28.530 dolari și 180 puncte ATP.

În sferturi, Mergea și Bopanna vor juca împotriva perechii câștigătoare din meciul care opune cuplurile Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), favoriți nr. 2, și Sam Querrey/Steve Johnson (SUA). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”