Messi ar urma să primească 3,5 milioane euro pentru vizita în Gabon

Vizita lui Lionel Messi în Gabon, săptămâna trecută, continuă să facă rumoare. Potrivit France Football, argentinianul ar urma să primească 3,5 milioane euro pentru acest sejur în Africa.

Vinerea trecută, înainte de reluarea antrenamentului cu FC Barcelona, Messi și-a oferit o escapadă în Gabon. Oficial, el trebuia să pună piatra de temelie pentru un nou stadion ce va fi construit în vederea CAN 2017. Însă nu a fost vorba decât de o întâlnire cu președintele Gabonului, Ali Bongo, un mare fan al fotbalului.

Potrivit France Footbal, vizita lui Messi a fost organizată de Samuel Eto'o, care are o relație foarte apropiată cu președintele Ali Bongo, și de Deco, fostul jucător al Barcelonei, care l-a însoțit pe cvadruplu deținător al Balonului de Aur și care lucrează în mod regulat în fotbalul gabonez. Tot săptămânalul francez a scris că Lionel Messi ar trebui să primească 3,5 milioane euro pentru acest sejur în Africa. Ceea ce a produs o mică polemică, mai ales în rândul opoziției, care denunță ''risipa banilor publici'' de către președinte. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

2 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

3 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Stelian Tănase intră tare la Băsescu: Secu l-a reactivat pe Petrov