Messi ar urma să primească 3,5 milioane euro pentru vizita în Gabon

Vizita lui Lionel Messi în Gabon, săptămâna trecută, continuă să facă rumoare. Potrivit France Football, argentinianul ar urma să primească 3,5 milioane euro pentru acest sejur în Africa.

Vinerea trecută, înainte de reluarea antrenamentului cu FC Barcelona, Messi și-a oferit o escapadă în Gabon. Oficial, el trebuia să pună piatra de temelie pentru un nou stadion ce va fi construit în vederea CAN 2017. Însă nu a fost vorba decât de o întâlnire cu președintele Gabonului, Ali Bongo, un mare fan al fotbalului.

Potrivit France Footbal, vizita lui Messi a fost organizată de Samuel Eto'o, care are o relație foarte apropiată cu președintele Ali Bongo, și de Deco, fostul jucător al Barcelonei, care l-a însoțit pe cvadruplu deținător al Balonului de Aur și care lucrează în mod regulat în fotbalul gabonez. Tot săptămânalul francez a scris că Lionel Messi ar trebui să primească 3,5 milioane euro pentru acest sejur în Africa. Ceea ce a produs o mică polemică, mai ales în rândul opoziției, care denunță ''risipa banilor publici'' de către președinte. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

2 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

3 Un erou în locul lui Arafat?

4 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

5 Cel mai mare furt comis vreodată de un român tocmai s-a mușamalizat. Țara a pierdut peste un miliard de dolari

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru