Messi ar urma să primească 3,5 milioane euro pentru vizita în Gabon

Messi ar urma să primească 3,5 milioane euro pentru vizita în Gabon

Vizita lui Lionel Messi în Gabon, săptămâna trecută, continuă să facă rumoare. Potrivit France Football, argentinianul ar urma să primească 3,5 milioane euro pentru acest sejur în Africa.

Vinerea trecută, înainte de reluarea antrenamentului cu FC Barcelona, Messi și-a oferit o escapadă în Gabon. Oficial, el trebuia să pună piatra de temelie pentru un nou stadion ce va fi construit în vederea CAN 2017. Însă nu a fost vorba decât de o întâlnire cu președintele Gabonului, Ali Bongo, un mare fan al fotbalului.

Potrivit France Footbal, vizita lui Messi a fost organizată de Samuel Eto'o, care are o relație foarte apropiată cu președintele Ali Bongo, și de Deco, fostul jucător al Barcelonei, care l-a însoțit pe cvadruplu deținător al Balonului de Aur și care lucrează în mod regulat în fotbalul gabonez. Tot săptămânalul francez a scris că Lionel Messi ar trebui să primească 3,5 milioane euro pentru acest sejur în Africa. Ceea ce a produs o mică polemică, mai ales în rândul opoziției, care denunță ''risipa banilor publici'' de către președinte. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

3 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

4 Scandal sexual în una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de garda de corp de la Prinţesa Ha…

5 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei