Mircea Lucescu se retrage? Declaraţiile tehnicianului, după conflictele din Ucraina

Mircea Lucescu se retrage? Declaraţiile tehnicianului, după conflictele din Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre implicarea sa în fotbal şi modul în care conflictele din Ucraina îi afectează lucrul la Şahtior Doneţk. „Am trecut prin multe şi doream să-mi închei cariera într-un mod diferit. Sunt surprins, întristat şi dezamăgit de această lume. Admit că este o perioadă în care mă gândesc tot mai des să închei aici“.

În acest context, impresarul antrenorului, Arcadie Zaporojanu a declarat pentru ziare.com: „În condiţiile actuale nu se pune problema prelungirii contractului cu Şahtior Doneţk. Nici pentru el, nici pentru jucătorii străini. Toată lumea se gândeşte să se încheie conflictul cât mai repede. Este dezamăgit, dar nu mi-a spus că îşi doreşte să se retragă. Chiar pun la îndoială veridicitatea acestei declaraţii. Ca orice om, este dezamăgit de ce se întâmplă“.

În urmă cu doar câteva zile, stadionul echipei ucrainene a fost lovit de două obuze, fiind înregistrate explozii puternice, acestea aducând avarii la exteriorul stadionului şi la sistemele de comunicaţie şi de alimentare cu energie electrică. Totuşi, nu au fost declaraţi răniţi, iar echipa şi-a mutat locul de disputare a meciurilor de acasă de câteva luni, evoluând pe arena din Lvov. 
Dincolo de aceste tensiuni, Mircea Lucescu va veni în România la începutul lunii viitoare, Şahtior Doneţk având de disputat două amicale, cu CFR Cluj pe 5 septembrie şi cu ASA Târgu Mureş, o zi mai târziu.

Mircea Lucescu nu ştie cine este Kehinde Fatai, nigerianul pe cale să fie naturalizat

Presa rusă notează că Mircea Lucescu pleacă de la Şahtior Doneţk. Antrenorul a împlinit 69 de ani

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...