Moto: Raliul Dakar 2015 - Australianul Price a câștigat etapa a 12-a; Gyenes s-a clasat pe 21

Pilotul australian Toby Price (KTM) a câștigat etapa a 12-a, penultima, a Raliului Dakar 2015, la secțiunea moto, desfășurat vineri, între localitățile argentiniene Termas de Rio Hondo și Rosario, în timp ce românul Emanuel Gyenes (KTM) s-a clasat pe poziția a 21-a.

Price a fost cronometrat pe cei 298 km ai specialei (etapa a avut o lungime totală de 1.024 km), cu timpul de 3 h 19 min 04 sec, urmat de spaniolul Joan Barreda Bort (Honda), la 1 min 55 sec, portughezul Paulo Goncalves (Honda), la 3 min 02 sec, etc. Gyenes a terminat etapa la 17 min 40 sec de învingător, pe locul 21.

Lider la general este spaniolul Marc Coma (sosit al șaselea în etapa a 12-a), care se îndreaptă către a cincea sa coroană de campion la Dakar, ocazie cu care îi va egala pe francezii Cyril Neveu și Cyril Despres, ajungând la o lungime de Stéphane Peterhansel, 'Monsieur Dakar', care are șase succese la moto și cinci la auto. Coma (KTM) este primul cu timpul cumulat de 45 h 08 min 32 sec, urmat de Paulo Goncalves, la 17 min 49 sec, de Toby Price, 25 min 18 sec, chilianul Pablo Quintanilla (KTM), la 36 min 57 sec, etc. Mani Gyenes ocupă locul 22 și este lider la clasa Maraton, fiind la 06 h 33 min 45 sec de Coma.

Ultima etapă, programată sâmbătă, între Rosario și Buenos Aires, va avea o probă specială de 174 km, cu legături de 77 km și 142 km.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

3 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

4 EXCEPȚIONAL / Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbat…

5 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

recomandări

Te ia DNA: Vlad Cosma

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări