Moto: Raliul Dakar 2015 - Gyenes a terminat etapa a doua cu ajutorul spectatorilor

Moto: Raliul Dakar 2015 - Gyenes a terminat etapa a doua cu ajutorul spectatorilor

Pilotul român Emanuel Gyenes (KTM) a terminat etapa a doua a Raliului raid Dakar 2015, cu ajutorul spectatorilor, pe locul 53 la secțiunea moto, etapă desfășurată luni, între localitățile argentiniene Villa Carlos Paz și San Juan.

''Am mers bine dimineață, însă am început să pierd ulei și pe la km 100 m-am oprit. Cred că am pierdut vreo 40 de minute cu reparația și am avut noroc că am primit ulei de la spectatorii aflați pe probă. În timpul pierdut m-au depășit opt quaduri și apoi 400 de km i-am petrecut depășindu-i treptat. A fost foarte greu pentru ca a fost praf, iar pe ultimii aproximativ 100 de km a fost nisip și temperaturile aici deja sunt foarte ridicate. Dakar-ul este lung și sper să recuperez din timpul pierdut astăzi'', a declarat pentru site-ul său oficial concurentul cu numărul 49, care aleargă pentru Autonet Motorcycle Team.

Pilotul spaniol Joan Barreda Bort (Honda) a câștigat etapa a doua, în 05 h 46 min 06 sec pe 518 km, Gyenes sosind pe locul 53, la 01 h 41 min 14 sec de învingător, în timp ce Marcel Butuza a terminat al 71-lea, la 02 h 23 min 18 sec.

Etapa a treia se va desfășura miercuri, între San Juan și Chilecito, pe 220 km cronometrați, la care se adaugă 437 km de legătură. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …