Mourinho nu se aștepta să primească titlul de cel mai bun antrenor al anului în Premier League

Mourinho nu se aștepta să primească titlul de cel mai bun antrenor al anului în Premier League

Onorat cu titlul de cel mai bun antrenor al anului în Premier League, tehnicianul lui Chelsea, portughezul Jose Mourinho, a dorit să asocieze această recompensă cu munca întregului său staff.

''Nu mă așteptam la asta, cu atât mai mult că nu am câștigat niciun titlu de cel mai bun antrenor al lunii în acest sezon, a reacționat antrenorul lui Chelsea, vineri, într-o conferință de presă. Însă sunt fericit să-l primesc''.

''Este un trofeu pentru club, nu pentru o singură persoană. El este pentru mine, pentru secunzii mei, pentru jucătorii mei și pentru toată lumea care lucrează cu mine. Este ceva ce nu poți păstra doar pentru tine. Este cireașa de pe tort'', a adăugat Mourinho.

Jose Mourinho a fost desemnat vineri cel mai bun antrenor al sezonului în Premier League, după ce a câștigat titlul de campion an Angliei, precum și Cupa Ligii engleze de fotbal cu echipa Chelsea Londra.

Tehnicianul lusitan cucerește astfel pentru a treia oară în cariera sa această distincție, pe care a mai primit-o în sezoanele 2004-2005 și 2005-2006, cu ocazia primului său mandat la Chelsea. El a reușit să-i devanseze pe Ronald Koeman, antrenorul românului Florin Gardoș la formația Southampton, Garry Monk (Swansea City), Nigel Pearson (Leicester City) și Arsene Wenger (Arsenal Londra). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…