Mourinho nu se aștepta să primească titlul de cel mai bun antrenor al anului în Premier League

Mourinho nu se aștepta să primească titlul de cel mai bun antrenor al anului în Premier League

Onorat cu titlul de cel mai bun antrenor al anului în Premier League, tehnicianul lui Chelsea, portughezul Jose Mourinho, a dorit să asocieze această recompensă cu munca întregului său staff.

''Nu mă așteptam la asta, cu atât mai mult că nu am câștigat niciun titlu de cel mai bun antrenor al lunii în acest sezon, a reacționat antrenorul lui Chelsea, vineri, într-o conferință de presă. Însă sunt fericit să-l primesc''.

''Este un trofeu pentru club, nu pentru o singură persoană. El este pentru mine, pentru secunzii mei, pentru jucătorii mei și pentru toată lumea care lucrează cu mine. Este ceva ce nu poți păstra doar pentru tine. Este cireașa de pe tort'', a adăugat Mourinho.

Jose Mourinho a fost desemnat vineri cel mai bun antrenor al sezonului în Premier League, după ce a câștigat titlul de campion an Angliei, precum și Cupa Ligii engleze de fotbal cu echipa Chelsea Londra.

Tehnicianul lusitan cucerește astfel pentru a treia oară în cariera sa această distincție, pe care a mai primit-o în sezoanele 2004-2005 și 2005-2006, cu ocazia primului său mandat la Chelsea. El a reușit să-i devanseze pe Ronald Koeman, antrenorul românului Florin Gardoș la formația Southampton, Garry Monk (Swansea City), Nigel Pearson (Leicester City) și Arsene Wenger (Arsenal Londra). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Bianca și Bodi, întâlnire-surpriză în Herăstrău! Bădălău ar fi sosit într-un suflet la „locul faptei”