Murray, mesaj ironic după ce Nadal l-a învins chinuit pe Smyczek

Murray, mesaj ironic după ce Nadal l-a învins chinuit pe Smyczek

Tenismanul britanic Andy Murray a scris pe Twitter un mesaj ironic după ce rivalul său spaniol Rafael Nadal l-a învins chinuit pe americanul Tim Smyczek în turul II al turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, informează site-ul welovetennis.fr.

Rafael Nadal, al treilea favorit, s-a calificat cu mari emoții miercuri în turul III, după ce a dispus în cinci seturi de americanul Tim Smyczek, 6-2, 3-6, 6-7 (2/7), 6-3, 7-5. Într-un meci care a durat 4 ore și 14 minute, Nadal a acuzat vizibil probleme fizice și a comis un număr neobișnuit de greșeli directe (53) contra unui adversar clasat pe locul 112 în ierarhia WTA.

Dacă multe voci au lăudat determinarea arătată de Nadal, în schimb Murray a venit cu un mesaj ironic. Britanicul, favorit nr.6, și el calificat în turul III, nu a uitat criticile aduse anul trecut, când se confrunta cu probleme fizice.

Scoțianul a scris pe Twitter: "Când aveam crampe și am câștigat la US Open anul trecut, eram 'plângăcios, inapt, aveam nevoie de psihiatru, un simulant'. Ciudat..."

Din cauza unei accidentări la spate, Murray a avut un an 2014 mai slab decât cei anteriori, când și-a trecut în palmares două turnee de Mare Șlem și medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...