Mutu revine în ziua de Paşte. Fotbalistul de 35 de ani e în lotul Petrolului pentru meciul de mâine cu Săgeata Năvodari

Mutu revine în ziua de Paşte. Fotbalistul de 35 de ani e în lotul Petrolului pentru meciul de mâine cu Săgeata Năvodari

”Ne aşteaptă un meci dur, cu toţii am trăit o mare dezamăgire, dar dacă o echipă are caracter va trece, cu prima ocazie, peste un astfel de moment. Suntem puternici, o vom demonstra duminică şi mergem încrezători înainte. Mai avem 7 meciuri, 7 finale, şi e important să jucăm cât mai bine, să ne concentrăm pentru a încerca să terminăm sezonul pe locul al doilea. Săgeata luptă cu disperare pentru a se salva de la retrogradare, e o echipă în formă şi nu ne va fi uşor, dar suntem pregătiţi şi gândul nostru este doar de a câştiga cele 3 puncte”.
Lucescu jr. a dorit să facă unele precizări în legătură cu discuţia pe care a avut-o cu unii dintre suporteri la antrenamentul de joi, având convingerea ca fanii vor rămâne în continuare lângă echipă: ”Au fost 40-50 de suporteri care au cerut explicaţii, iar eu le-am răspuns. Astfel de lucruri sunt normale, le înţeleg, mai ales aici, la Ploieşti, unde există o pasiune extraordinară pentru Petrolul. Vreau că suporterii să ştie că, atunci când nu avem rezultatele pe care ni le dorim, primii şi cei mai dezamăgiţi suntem noi. Însă doar împreună vom reuşi să trecem şi peste astfel de momente, inerente în viaţa unei echipe”.

Mutu face deplasarea la Constanţa şi va fi pe bancă
După ce s-a antrenat cu echipa în ultimele două zile, Adi Mutu va fi inclus în lotul Petrolului pentru jocul cu Săgeata, dar Lucescu a anunţat că nu îl va putea folosi din primul minut. ”Mutu va fi pe bancă, se simte din ce în ce mai bine şi sperăm să reintre cât mai curând. Se antrenează aproape la capacitate maximă şi este doar o chestiune de timp ca el să joace de la început”, a precizat antrenorul galben-albaştrilor despre situaţia ”Briliantului” înaintea disputei de duminică, programată pe arena ”Farul”, la ora 19.00. Mutu lipseşte de mai bine de o lună şi a jucat pentru Petrolul doar 4 meciuri, fără a marca vreun gol.


Morar, exclus din lot pe durată nedeterminată

Mijlocaşul Vlad Morar a plătit scump imprudenţa de a încasa doua avertismente în decurs de doar 4 minute şi de a-şi lăsa echipa în inferioritate numerică în finalul returului cu Astra, de miercuri. Antrenorul Lucescu a anunţat vineri că internaţionalul de tineret a fost exclus din lot pe o durată nedeterminată: ”Conducerea a luat această decizie cu care şi eu am fost de acord”, a declarat fostul selecţioner, existând posibilitatea ca Morar să nu mai intre în vederile sale până la încheierea acestui sezon.

Sursa: fcpetrolul.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”