Nadal, eliminat în optimi la Barcelona (ATP)

Nadal, eliminat în optimi la Barcelona (ATP)

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, N.4 mondial, a fost eliminat joi în optimile de finală ale turneului ATP de la Barcelona, cu premii totale de 1.993.230 euro, el înclinându-se în fața italianului Fabio Fognini, ce s-a impus în două seturi, 6-4 7-6 (8/6). De opt ori câștigător al acestui turneu, Nadal venea totuși după o semifinală încurajatoare la Monte Carlo, dar joi, chiar pe zgură, suprafața sa favorită, a arătat din nou febrilitatea care-l însoțește de la începutul anului, comentează AFP.

Fognini (N.30) l-a învins pe Nadal și în februarie, la Rio de Janeiro (1-6, 6-2, 7-5). El va juca în sferturi cu alt spaniol, Pablo Andujar, ce l-a eliminat pe al 5-lea cap de serie, compatriotul său Feliciano Lopez, 6-3, 6-4.

Nadal a fost eliminat prematur la Barcellona și anul trecut, în sferturi, în fața lui Nicolas Almagro. El trebuie să se mobilizeze pentru restul sezonului pe zgură, ce va culmina cu turneul de la Roland Garros, începând cu 19 mai. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina