Naţionala de handbal are antrenor nou pentru barajul cu Suedia

Naţionala de handbal are antrenor nou pentru barajul cu Suedia

După discuţii purtate cu preşedintele FRH, tehnicianul francez Christian Gaudin a fost numit în funcţia de antrenor principal al naţionalei de handbal masculin a României. Gaudin are 47 de ani şi a fost portar de meserie, evoluând de-a lungul carierei la mai multe echipe din campionatul Franţei, precum Istres, Creteil, Magdeburg şi Saint Raphael.

Gaudin, dublu campion mondial cu Franţa în 1995 şi 2001, va pregăti România pentru dubla manşă cu Suedia din barajul pentru Campionatul Mondial 2015 din Qatar. Cele două partide cu naţional scandinavă vor avea loc pe 7 iunie, respectiv 15 iunie.

În prezent, Gaudin este antrenorul la Saint Raphael, echipă pe care o pregăteşte din 2006 încoace.

Venirea lui Gaudin a fost confirmată inclusiv de preşedinteleFRH. "Am discutat cu preşedintele acestei echipe pentru a ne permite să intrăm în discuţii cu Christian Gaudin. Ne-am înţeles să fie pe bancă la meciurile de baraj cu Suedia, apoi în funcţie de această dublă mai discutăm. Deocamdată ne interesează meciurile cu Suedia", a comentat Dedu pentru prosport.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...