NBA: Salariul de 48,5 milioane dolari, singura garanție în cazul lui Kobe Bryant

NBA: Salariul de 48,5 milioane dolari, singura garanție în cazul lui Kobe Bryant

Vedeta echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, indisponibil pentru restul sezonului, rămâne totuși în centrul atenției în campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA) și consideră că-și poate onora înțelegerea valabilă până în 2016 și care valorează 48,5 milioane dolari, informează agenția spaniolă EFE.

Acesta este salariul pe care Lakers trebuie să-l achite odată cu prelungirea angajamentului pe doi ani în sezonul trecut, 23,5 milioane anul acesta și 25 anul viitor, el fiind cel mai bine plătit jucător din NBA.

Bryant, în vârstă de 36 de ani, a declarat recent pentru "Hollywood Reporter" că viitorul sezon ar putea fi ultimul pentru el în NBA.

Kobe Bryant a fost operat la umărul drept, la finele lunii ianuarie, și va fi indisponibil timp de nouă luni. Acesta este al treilea sezon consecutiv în care Kobe Bryant, cvintuplu campion al NBA, nu va disputa campionatul în integralitatea sa, din cauza problemelor fizice și a accidentărilor. El nu a putut încheia sezonul 2012-2013 din cauza unei rupturi a tendonului lui Ahile, accidentare care l-a făcut să rateze debutul sezonului următor, revenind pe parchet doar în ultimele șase meciuri, înainte de a se accidenta din nou, de această dată la genunchi.

În acest sezon, 'Black Mamba' a disputat 35 de meciuri, reușind o medie de 22,3 puncte, 5,6 pase decisive și 5,7 recuperări.

Însă, cea mai importantă performanță reușită de Bryant este accederea pe locul 3 în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria NBA, cu un total de 32.482 puncte.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

3 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…