„Nişte hoţi şi nenorociţi. Să vină DNA -ul peste ei“. Un patron din Liga I a izbucnit din pricina arbitrajelor dezastruoase

„Nişte hoţi şi nenorociţi. Să vină DNA -ul peste ei“. Un patron din Liga I a izbucnit din pricina arbitrajelor dezastruoase

După Ionuţ Negoiţă, de la Dinamo, a venit rândul patronului de la FC Braşov, Ioan Neculaie, care reclamă două penaltyuri necaordate echipei lui în meciul de la Vaslui şi cere intervenţia DNA-ului peste arbitri. "“Haţegan a văzut ambele penalty-uri, dar nu a vrut să le dea. Nu înţeleg cum au atîta tupeu să ne fure şi în ziua de azi, cînd văd unde au ajuns unii… Au uitat cînd arbitrii erau cu cătuşele la mîini, acum ceva timp. Acolo este şi locul lor (n.r. puşăcrie), sînt sigur că acolo vor ajunge. Altă soluţie nu văd. Să intre DNA-ul şi să cerceteze pentru că nu se mai poate”, a spus Neculaie pentru fanatik.ro.

El crede că echipa sa şi Viitorul Constanţa vor fi retrogradate intenţionat la finalul acestui sezon. "Este clar, arbitrii vor să mă retrogradeze. Şi pe mine, şi pe Hagi! S-au pus pe noi. Nişte hoţi, nişte nenorociţi. Sînt plătiţi din banii noştri şi ei fură ca în codru. Domnule, dacă nu mai vrei să te arbitrezi, întoarce-te la meseria ta de bază. M-am săturat! Bănuiesc cine este în spatele ultimelor arbitraje de care a avut parte FC Braşov, dar nu am probe. Trebuie ca Federaţia şi Liga să se autosesizeze, pentru că nu am chef să retrogradez din cauza lui Haţegan”, a mai spus Ioan Neculaie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante