O australiancă a câștigat pentru a șasea oară cursa de alergare pe scările Empire State Building

O australiancă a câștigat pentru a șasea oară cursa de alergare pe scările Empire State Building

Australianca Suzy Walsham, în vârstă de 41 ani, a câștigat pentru a șasea oară tradiționala cursă de alergare pe scările cele mai faimoase clădiri din New York, Empire State Building, informează agenția EFE.

Inedita competiție, ajunsă la cea de-a 36-a ediție, s-a disputat în noaptea de miercuri spre joi, Walsham ajungând pe acoperișul celebrului "zgârie nori"' după ce urcat cele 1.576 de trepte în 12 minute și 30 de secunde.

La masculin, victoria a revenit germanului Christian Riedel (36 ani), cu timpul de 10 minute și 16 secunde.

Sosirea a avut loc la observatorul edificiului, aflat la etajul 86, la o altitudine de 326 m deasupra nivelului străzii.

Niciunul dintre cei doi învingători nu au putut, însă, doborî recordurile acestei probe, stabilite de Paul Crake (2003) și Andrea Mayr (2006), cronometrați în 9min.36sec., respectiv, 11 min.23sec.

Timpul reușit de Suzy Walsham a fost chiar mai slab decât cel realizat anul trecut, când australianca a urcat scările Emire State Bilding în 11 minute și 37 secunde. La ediția din acest an au participat sute de concurenți din întreaga lume. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...