Pablo Brandan: Încă nu sunt apt sută la sută, dar voi juca dacă va fi nevoie

Pablo Brandan: Încă nu sunt apt sută la sută, dar voi juca dacă va fi nevoie

Mijlocaşul Pablo Daniel Brandan a declarat, marţi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat ca noul jucător al CS Universitatea Craiova, că încă nu este pregătit să evolueze în meciurile din Liga I, însă a precizat că va juca în cazul în care va fi nevoie.

Pablo Brandan (Imagine: Bogdan Danescu / Mediafax Foto)

"Sunt fericit că am venit la Craiova, am dorit să mă întorc în România. Am semnat cu Universitatea pentru că am fost foarte convins că m-a vrut cu adevărat, a contat că este şi Felix Grigore aici, cu care am trăit o perioadă frumoasă la Urziceni. În plus, toată lumea a vorbit foarte frumos despre proiectul de aici. Sper să ajut foarte mult, împreună să facem performanţe. Din lotul Universităţii am jucat doar cu Ovidiu Dănănae. Încă nu sunt sută la sută apt, nu am făcut pregătirea în această perioadă, dar dacă antrenorul va dori să conteze pe mine voi da totul pe teren. Mi-aş dori să joc mijlocaş, nu am mai evoluat de mult pe poziţia de fundaş stânga. Dar voi juca pe orice post, oriunde are echipa nevoie de mine. Important este să ajut echipa", a spus Brandan, informează site-ul oficial al grupării oltene.

Pablo Brandan a afirmat că fanii CS Universitatea Craiova îi amintesc de cei din Argentina. "Am fost pe stadionul «Ion Oblemenco» în postura de adversar. Mi-au plăcut mult suporterii care sunt extrem de pasionaţi, mă fac să-mi aduc aminte de fanii din Argentina", a completat Brandan.

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, speră că prin aducerea lui Brandan, formaţia olteană să se poată lupta pentru primele locuri ale Ligii I. "Este un transfer care, din punctul meu de vedere, ne ajută foarte mult, ne completează. Nu vreau să ascund faptul că l-am dorit încă din iarnă, dar atunci eram în B, iar el semnase deja cu o echipă din prima ligă israeliană. Am petrecut împreună momente plăcute la Urziceni, unde am luat campionatul. Sper să repetăm această performanţă şi aici, la Craiova", a adăugat Grigore.

El este de părere că echipa este completă în acest moment. "Am făcut 15 transferuri până acum, aşa că aş spune că este ultimul, că echipa este completă, avem dubluri de aceeaşi valoare pe toate posturile. Dar perioada de transferări este până în septembrie, iar dacă vor apărea jucători interesanţi este posibil să acţionăm", a subliniat Grigore.

Felix Grigore a comentat şi informaţiile apărute în presa centrală, potrivit cărora antrenorul principal ar putea fi înlocuit: "Nu s-a pus problema nicio secundă de schimbare a antrenorului. Nu este nimic real din ceea ce a scris acea publicaţie, care ştiţi că ne iubeşte foarte mult. Munca unui antrenor nu poate fi judecată decât după cel puţin un tur de campionat. În acest moment, Jerry Gane este şi va fi antrenorul Universităţii. Suntem mulţumiţi de munca pe care o depune la echipă şi aşteptăm rezultatele", a explicat Grigore.

Brandan, în vârstă de 31 de ani, a jucat la Steaua în perioada 2010-2012. El a evoluat în Liga I şi la Unirea Urziceni (2007-2010). Ultima dată, argentinianul a jucat pentru Beitar Ierusalim.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro