Pandurii - CFR 0-1: un cutremur la Vrancea, altul la Târgu-Jiu. Clujenii au câştigat după 104 zile

Pandurii - CFR 0-1: un cutremur la Vrancea, altul la Târgu-Jiu. Clujenii au câştigat după 104 zile

Probabil, atunci când au învins FC Botoşani, acasă, scor 3-1, la 15 decembrie, cei de la CFR nici nu-şi imaginau că următorul succes în campionat va veni în primăvara. Exact asta s-a întâmplat însă, iar clujenii au avut nevoie de şapte jocuri, dintre care şase cu Vasile Miriuţă pe bancă, pentru a mai bifa o victorie. 

În minutul 90+1 al meciului cu Pandurii, Vasile Maftei şi-a pus mâinile în cap după o ratare uriaşă, crezând, probabil, că CFR e blestemată. Balonul şutat de fundaşul clujenilor a fost deviat însă în corner. Lovitura de la colţ a fost prelungită excelent, cu capul, de Rada până la Piccolo, care a înscris din doi metri (90+2). Reuşita fundaşului italian a declanşat scene amuzante pe teren, Miriuţă şi elevii săi reacţionând de parcă au câştigat titlul.

Imediat după golul lui Piccolo, furioşi, fanii gorjenilor i-au cerut demisia lui Cristi Pustai, scandând numele lui Petre Grigoraş. Reacţia suporterilor e explicabilă prin prisma faptului că, în ultimele şase jocuri, cei de la Pandurii au bifat o victorie (obţinută cu noroc, la ultima fază a meciului cu Dinamo), o remiză şi patru eşecuri.

După 25 de meciuri, Pandurii se află pe locul 6 cu 38 de puncte, în timp ce CFR Cluj a urcat pe şapte cu 33 de puncte.

Miriuţă: „Le mulţumesc şefilor“

La final, tehnicianul CFR-ului a vorbit despre meci la Digi Sport. „Ţin să le mulţumesc şefilor mei, care în ultimele două, trei zile au fost alături de echipă, am demonstrat că suntem o familie. Domnul Paszkany şi domnul Mureşan au promis că vor fi alături de noi. Dacă aveam această linişte în ultimele 3-4 săptămâni, aveam 6-7 puncte mai mult. Sunt foarte bucuros, s-a rezolvat şi cu licenţa. A fost o descătuşare. Sunt mândru că antrenez aceşti băieţi. Mai sunt 27 de puncte, doar cinci puncte între noi şi Pandurii. Dacă jucăm ca astăzi putem bate orice echipă din România“, a spus tehnicianul clujenilor.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

2 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

3 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

4 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

5 Citiți! / Când ăștia au bătut cu pumnul în masă, președintele României a întors o lege care le strica ploile...