Pandurii Tg. Jiu va juca un sezon și jumătate la Drobeta-Turnu Severin

Pandurii Tg. Jiu va juca un sezon și jumătate la Drobeta-Turnu Severin

Conducerea clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu Primăria municipiului Drobeta-Turnu Severin pentru folosirea Stadionului Municipal din acest oraș pentru un sezon și jumătate, a anunțat clubul gorjean.

Pandurii va juca la Severin meciurile oficiale de pe teren propriu în perioada executării lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu.

Contractul ar putea fi prelungit în funcție termenul de finalizare al lucrărilor care vor fi executate la stadionul din Târgu Jiu, menționează clubul.

Pentru proiectul de modernizare a Stadionului "Tudor Vladimirescu" și a bazei sportive din oraș, Compania Națională de Investiții (CNI) a alocat suma de 20 de milioane euro, în cazul stadionului urmând ca tribunele să fie acoperite integral, iar capacitatea să crească de la 9.000 de locuri, câte are în prezent, la circa 15.000 de locuri. De asemenea, noul stadion urmează să fie prevăzut și cu o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…