Pele: Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Pele: Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Fostul internaţional brazilian Pele a declarat, luni, într-un interviu pentru L'Equipe, că fostul mijlocaş francez Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului.

Zinedine Zidane (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului. Mulţi alţii au marcat mai multe goluri în ultimii zece ani, dar Zidane a fost cel mai complet jucător. Mult mai bun decât Messi şi Cristiano Ronaldo. Zidane a fost un jucător spectaculos şi nu a avut în jurul său fotbalişti precum Xavi şi Iniesta", a spus Pele.

Zinedine Zidane, în vârstă de 41 de ani, a evoluat în cariera sa la formaţiile Cannes, Girondins Bordeaux, Juventus Torino şi Real Madrid.

Fostul internaţional francez, care s-a retras din activitate în 2006, ocupă în acest moment postul de antrenor secund la Real Madrid.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu