Perechea Tecău/Rojer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Bucureşti

Perechea Tecău/Rojer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Bucureşti

În faza următoare, învingătorii vor întâlni perechea britanică Colin Fleming/Ross Hutchins. Aceştia s-au calificat în sferturi după ce au câştigat, tot miercuri, meciul cu germanii Christopher Kas şi Martin Emmrich, scor 7-5, 6-3.

Tecău este deţinătorul trofeului la Bucureşti. La ediţia trecută, el a făcut echipă cu Max Mirnîi din Belarus. Românul a câştigat şi ediţia din 2012, împreună cu suedezul Robert Lindstedt.

În schimb, perechea Victor Crivoi/Adrian Ungur a fost eliminată, tot astăzi, în runda inaugurală. Crivoi şi Ungur au fost învinşi în primul tur de cuplul Daniele Bracciali / Andreas Seppi (Italia), scor 6-3, 6-2.

H ănescu a ieşit în turul doi de la BRD Năstase-Ţiriac, fiind învins de Gilles Simon.

Sorana Cîrstea a pierdut în primul tur la Stuttgart.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!